Waarmee kan ik je helpen?

Mijn visie is dat een klacht of ziekte niet op zichzelf staat. Ik kijk dan ook naar ons lichaam en onze geest als één geheel. Met welke klacht of ziekte je ook bij mij komt ik zal altijd kijken naar jou als mens in z’n geheel. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten of ziekte. Mijn doel is namelijk om je handvaten te geven om op weg te gaan naar een gezond en een mooi leven waarin je jezelf staande kan houden. Ook als het leven even niet mee zit. Dit doe ik altijd vanuit drie gebieden: voeding/leefstijl, energie en psyche. Natuurlijk ligt de nadruk van mijn behandelplan altijd op de hulpvraag die je bij mij neer legt. Jij geeft aan in hoeverre je op ieder gebied mijn hulp nodig hebt.

De meeste mensen die ik zie, komen met een hulpvraag vanuit hun klachten of ziekte. In termen van klachten of “ziekten” heb ik het dan over: vermoeidheid, overgewicht, burn-out, overgangsklachten, telkens terugkerende ontstekingen en buikklachten. Hiernaast zie ik ook mensen die graag gezonder willen leven, meer rust willen in hun leven of die zich in een moeilijke fase in hun leven bevinden.

Graag geef ik iedereen de mogelijkheid tot een kennismaking. Tijdens deze kennismaking leg ik je uit hoe ik werk, praten we kort over je hulpvraag en geef ik je een vragenlijst mee. Als jij de kennismaking als prettig hebt ervaren en ik van mening ben je goed te kunnen helpen dan plannen we een eerste behandelafspraak.